Cytat:
|
I teraz moje pytania: czy warto isc w automat 150 KM, czy jest duza roznica miedzy manualem 150 i 180 km, czy warto placic za radio sony z wooferem, czy lepiej zostac przy zwyklym 8" lub nawet moze tym najtanszym 4,2 ", czy klapa elektryczna jest fajnym dodatkiem? Wszystko rozchodzi sie o kwestię tej doplaty do budzetu firmowego.
A koniec pytanie, na ktore odpowiedzi sa moze subiektywne, ale jaki kolor waszym zdaniem prezentuje sie najlepiej na mk5: czarny, tectonic silver, magnetic grey? (Ruby i biały odpada)
|
Koniecznie weź radio z wyświetlaczem 8''. Będziesz przeklinał odciski palców pozostające na ekranie, ale przynajmniej wygląda to nieporównywalnie lepiej niż 4,2''. IMO w wersji Sync "nie Sony", konsola wygląda lepiej niż z Sony.
Klapa poruszana elektrycznie na pewno dobrze działa w wersji kombi. W przypadku liftbacka, jak koledzy pisali często wypada półka z uchwytów i czego nie dopisali wówczas klapa odbija i znowu jedzie w górę. Po takiej sytuacji przez dłuższą chwile sterowanie elektryczne w ogóle nie działa i trzeba klapę zamykać ręcznie. Na razie ten bajer bardziej mnie irytuje niż cieszy.
Co to koloru, to moje subiektywne zdanie bo sam mam taki, ale najbardziej efektowny kolor to Tectonic Silver. Z srebrnym ma nie za wiele wspólnego, to raczej rozbielone złoto lub platyna. Wczoraj parkowałem obok czarnego MDO V i czarny wyglądał przy tectonicu na dość skromny i mniejszy samochód.