View Single Post
Stary 02-09-2015, 10:11   #673
kruger
ford::advanced

Model: Mondeo MK5 → Mondeo MK4
Silnik: EB 240KM, PowerShift
Rocznik: 2013
Domyślnie Odp: Wrażenia, opinie, uwagi użytkowników

czy warto isc w automat 150 KM, czy jest duza roznica miedzy manualem 150 i 180 km,
Różnica jest duża ale zdecydowanie wziąłbym 150 KM w automacie i jak będzie brakować mocy to za 1k PLN u Heko można podciągnąć. manuala na automat już nie zmieniszGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
czy warto placic za radio sony z wooferem, czy lepiej zostac przy zwyklym 8" lub nawet moze tym najtanszym 4,2 ",
Duży wyświetlacz, obok LEDów i automatu to moim zdaniem niezbędne wyposażenie. Premium gra dobrze na CD, DAB, USB. Jeśli słuchasz radia FM to szkoda kasy bo i tak Ci utnie wysokie i niskie częstotliwości.
czy klapa elektryczna jest fajnym dodatkiem? Wszystko rozchodzi sie o kwestię tej doplaty do budzetu firmowego.
U mnie półka przy elektrycznej klapie nie wylatuje jak u niektórych a jak jadę załadowany to ją zostawiam w garażu bo przez przyciemniane szyby i tak nic z zewnątrz nie widać. Fajny gadżet ale można się bez niego obejść.
A koniec pytanie, na ktore odpowiedzi sa moze subiektywne, ale jaki kolor waszym zdaniem prezentuje sie najlepiej na mk5: czarny, tectonic silver, magnetic grey? (Ruby i biały odpada)
Ja mam 5-dr. Ruby Red z ciemnymi szybami i szprychowymi, oksydowanymi felgami 18" i moim zdaniem taki zestaw wygląda najlepiejGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ale podoba mi się też magnetic i tectonic. Czarny słabo wygląda.
kruger jest offline   Odpowiedź z Cytatem