View Single Post
Stary 02-09-2015, 11:15   #675
marek.tomczak

Domyślnie Odp: Wrażenia, opinie, uwagi użytkowników

Cytat:
Napisał jacek-k-wawa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

W kwestii koloru - sprawa jest tutaj oczywiście bardzo subiektywna i nie zamierzam nikogo przekonywać do czegokolwiek ale chciałbym zwrócić uwagę na kolor biały. Przed podjęciem decyzji polecam obejrzenie tego samochodu w tym właśnie kolorze - jak dla mnie wygląda to zasakująco dobrze, szczególnie jeśli zestawi się to np z dachem panoramicznym, który jest w sumie czarny. A White Platnium to już naprawdę wisienka na torcie, niestety z powodu ceny kompletnie zaprzeczająca idei pragmatycznego wyboru wyposażenia samochodu :-)
Tutaj się zgodzę na 100% z tym białym kolorem. Ostatnio jechałem i z naprzeciwka najpierw leciało mondeo V w czerni i prawdę mówiąc zauważyłem je dopiero w ostatniej chwili (szał robił ale tak jakoś ginął na tle innych aut) za to za chwilkę jechało mondeo V w bieli i chromach i rzucało się w oczy z bardzo daleka (wrażenie robiło ogromne - i tutaj bym powiedział, że szał już był niesamowity Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ).
  Odpowiedź z Cytatem