Cytat:
SIEBEK - to ta klapa elektryczna nie otwiera się "z kopa"?
JACEK-K-WAWA- Chyba coś nie doczytałeś z tym radiem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. więc napisze jeszcze raz. Podstawowe to 4,2 (paskuda). Potem jest 8' (za które wg cennika trzeba dopłacić 1200,00). Na nim nie pisze SONY i to jest radio z dwoma małymi pokrętłami po bokach i przyciskami pomiędzy tymi pokrętłami (to ma chyba 8 głośników). Potem jest radio 8' SONY (wg cennika 2050,00) To radio ma 9 głośników. A na samym końcu jest SONY PREMIUM (wg cennika 3000,00zł). To radio ma 12 głośników, wzmacniacz i woofer. Zwykłe SONY i SONY premium wygląda tak samo. Ja byłem za wooferem dlatego, że można tam podłączyć swój woofer Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Radio - ok, faktycznie masz rację. W sumie sa 4 opcje. Zastanawia mnie w takim razie czy samo radio Sony z 9 głośnikami to to samo co Sony z 12 głośnikami i różni się tylko większą ilością głośników, dołozonym subem i modułem DAB.
Re: klapa elektryczna w HB (bo taki mam) - nie otwiera się 'z kopa' (jak się domyślam masz na myśli 'machanie' nogą pod tylnym zderzakiem). Trzeba nacisnąć guzik na pilocie albo na klapie. Ciekawe czy w Kudze, gdzie podobno jest taki system działa to jakoś w powiązaniu z kamera cofania czy jest jakiś inny czujnik 'machania nogą' ?