View Single Post
Stary 02-09-2015, 15:12   #683
qlszef
ford::average

Imię: Sebastian
Model: Lexus ES. Był Mondeo MKIV 1.8TDCI oraz Mondeo MKV Hybrid
Silnik: hybrid
Rocznik: 2021
Domyślnie Odp: Wrażenia, opinie, uwagi użytkowników

Rothmans - no jak wcisnę ten guzik jeśli będę go miał w torbie?Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Myślałem że ideą tego rozwiązania jest to, że kluczyk może cały czas leżeć na dnie torby bo nie jest mi potrzebny do odpalenia auta i do.......podnoszenia klapy. Jeśli wyjdę z domu czy z pracy z tobołami i przy aucie się zorientuję, że muszę wyciągnąć skądś kluczyk to i tak te pakunki muszę położyć na ziemi. A jeśli już wyciągnę ten kluczyk, to równie dobrze mogę auto odpalić tradycyjnie więc ten cały przycisk "FORD POWER" też jest mało przydatny. W TITANIUM jest za free ale np. w GOLD trzeba dopłacić 1400.

Bump: PEDROSO - też się na tym zastanawiałemGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jak przymarznie albo spadnie mokry śnieg i przymarznie to klapa waży "tonę" wtedy ten silniczek do podnoszenia i tak nie da radyGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
qlszef jest offline   Odpowiedź z Cytatem