View Single Post
Stary 03-09-2015, 21:13   #730
qlszef
ford::average

Imię: Sebastian
Model: Lexus ES. Był Mondeo MKIV 1.8TDCI oraz Mondeo MKV Hybrid
Silnik: hybrid
Rocznik: 2021
Domyślnie Odp: Wrażenia, opinie, uwagi użytkowników

PEDROSO - toś mnie teraz zagiął. Z FRANK CARS miałem wypożyczoną hybrydę i sprzedawcę już wstępnie wkręciłemGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Mam jednak auto zamówione już u innego dealera. Może dziwić fakt, że ciągle się zastanawiam ale to dlatego że w systemie ford moje auto jeszcze nie pojechało do produkcji więc mam możliwość zmiany konfiguracjiGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Bo to że chcę MKV nie ulega żadnej wątpliwościGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Kurde może jednak z Tobą pojadęGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

KRUGER - nie chciałem aby mnie ktoś jednoznacznie zniechęcał do hybrydyGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. bardziej chodziło mi o to aby dostać argument na zasadzie "bardziej na TAK jest hybryda niż bardziej na NIE jest 1.5EB"
Tak wiem.........ja sam nie rozumiemGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump: TOMSIW - tej hybrydy się nie ładujeGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. w USA mają taką "do gniazka" ale u nas nieGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Nie chce Ci się pakować za kółkoGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Miałem na mysli, że jak odbiorę swoje to porównamy wyposażenie. Będziesz mógł ocenić czy czegoś żałujesz a ja czy za coś niepotrzebnie przepłaciłem,Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
qlszef jest offline   Odpowiedź z Cytatem