Odp: Radio sony - muzyka przez bluetooth
arturek, ja probowałem odtwarzac przez AUX i jest bardzo duża różnica w jakości dźwięku porównując go z tym odtwarzanym z MP3 nagranym na CD.
Swoją drogą, ciekawi mnie jakość Audio BT w porównaniu z MP3 z płyty, ale nie jest mi dane tego posłuchac.
Ja także interesuje się tematem streamowania muzyki przez BT do radia Sony (z 2011 roku podłączone do C-Maxa z 2009), ale wszystko wskazuje na to, ze moduł BT w aucie jest zbyt biedny, bo bez USB.
Sytuacja z podłączonym tele z Adroidem wygląda tak:
- telefon działa na głośnikach
- komunikaty Yanosika działają na głośnikach
- komunikaty z nawigacji Google Maps nie działają pomimo ustawionego wyjscia na BT (po wyłączeniu tej opcji działają przez głosnik w telefonie)
- strumieniowanie muzyki nie działa po BT chociaż patrzac na ikonki telefonu wyglada jakby to gdzies odtwarzal (przy przełączaniu AUX brak opcji Audio BT)
Wszystko to powyzej ma miejsca, gdy w telefonie, w opcjach BT, mam zahaczone zarówno rozmowy tele jak i przesylanie multimediów po BT. Gdy wyłączę przesylanie multimediów, to zaczyna się jazda z rozłączaniem także rozmow, wiec całe połączenie telefonu i Sony co chwilę się rozłącza.
Ostatnio edytowane przez bva ; 04-09-2015 o 00:28
|