Specyfiki do mnie dotarły...Muszę wyjeździć nieco paliwa, żeby spełnić warunki podane w instrukcji i dolewam i testuję...Dodam, że jestem po wymianie oleju i wszystkich filtrów.
Co do testowania "bo za darmo" - nie zgadzam się z tą opinią. Owszem to miłe, że jakaś firma za darmo wysyła coś do testowania, ale gdyby te specyfiki miały mieć jakiś zły wpływ na samochody, to nie uważasz że oni również nieźle ryzykują? Zszargana opinia może nieźle wpłynąć na spadek sprzedaży i popularność produktu (tym samym wyniki sprzedaży), więc nie uważam abym bardziej od nich ryzykował godząc się na testy, które mogą zaoszczędzić kilka nawet tysięcy na ewentualne naprawy. Nie leję tego do nowego silnika, ale po niezłych przejściach i sporym przebiegu - nie widzę tu dużego ryzyka
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
Jak obiecałem tak zrobię - po przejechaniu odpowiedniej ilości km wpiszę rzetelną opinię z zaobserwowanych zmian (dobrych lub złych)...