View Single Post
Stary 08-09-2015, 15:18   #749
nezka
ford::amateur

Model: MKV
Silnik: 2.0EB/240KM
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Wrażenia, opinie, uwagi użytkowników

Witam.
To moj pierwszy post w tym dziale, wiec Czolem wszystkim.
Po ponad 25 latach jazdy jedyna sluszna marka MB ( niestety zawsze uzywane a bylo ich sztuk 3 tzw Beczka W123, 190 z 2,5l diesel i teraz W124 E220 benzyna w automacie) zdecydowalem sie zamowic MKV.
Przeczytalem wszystko na tym forum na temat tego auta i dalej nie wiem czy dobrze zrobilem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. .. piszac tu - tak podswiadomie oczekuje akceptacji wyboru.
Bedzie to sedan w kolorze magnetic , silnik EB 2,0 240KM, automat, pakiet TitaniumX +Connectivity + Ultimate +Active City Stop+ przyciemniane szyby+alarm Thatcham
Odbior pod koniec wrzesnia ale czytajac forum widze ze prawie kazdy mial poslizg.. niby dealer dal mi VIN , ale dziwny ten numer z dwoma XX , jak wpisuje w Etis to nic nie znajduje.
Jakie jeszcze drobne pierdoly dokupic? ( ktos pisal o nakladkach, ze powiekszaja troche male pedaly, moze jakas siatka do bagaznika? czy na orginalne felgi kupowac zimowe opony czy dokupic stalowe felgi z oponami... a jak felgi to jaki rozmiar?
pozdrawiam
nezka
przepraszam za brak polskich liter, ale nie mam..
nezka jest offline   Odpowiedź z Cytatem