View Single Post
Stary 09-09-2015, 22:19   #584
MaXyM
ford::expert

Imię: Michał
Model: Mondeo MK5 FL Vignale
Silnik: 2.0EcoBlue
Rocznik: 2020
Domyślnie Odp: Co nas spotkało na trasie czyli nasze nagrania z CAR DVR

Cytat:
Napisał kordyl Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ty tak poważnie?!!! Obym nigdy nie spotkał ludzi na drodze o takim ograniczonym umyśle.
Zasuwam nie ważne ile, ważne że mam pierwszeństwo. MASAKRA!!
Jakby to byl film pt "oceniamy czy byla przekroczona predkosc w obsz. zabudowanym" - to bysmy dyskutowali o predkosci. Przedmiotem filmujest jednak wymuszenie i oceniamy wymuszenie, ktore jest bezsprzeczne. I predkosc tu nie ma znaczenia. Jesli ktos zasugeruje ze jakby Andrzej jechal wolniej to by wymuszenia nie bylo, to rownie dobrze mozna napisac, jesli by zostal w domu to tez by wymuszenia nie bylo.

Widocznosc byla dobra, kierowca ciezarowki widzial auto. Widzial z jaka predkoscia sie poruszalo. Wjechal na droge nie baczac na te okolicznosc. A mogla to byc karetka, maz wiozacy rodzaca kobiete do szpitala, ktos ratujacy zycie innemu... wymuszenie to wymuszenie.

Cytat:
Zasuwam nie ważne ile, ważne że mam pierwszeństwo. MASAKRA!!
Nie bardzo rozumiem ten komentarz. Myslisz ze Andrzej jechal szybko bo mial pierwszenstwo? jechal bo mogl., bo mial zielone, dobra widocznosc i zauwaz ze spokojnie wyhamowal.
Wlasnie sobie przypomanialem jeden ze swoich filmow, gdzie zaczynam wyprzedzac a przed maske mi sie pakuje wyprzedzane przeze mnie auto. I zostalem zwyzywany przez piratow - do dzis nie rozumiem czemu. Moze to byles ty?

Ostatnio edytowane przez MaXyM ; 09-09-2015 o 22:26
MaXyM jest offline   Odpowiedź z Cytatem