Cytat:
|
Ty tak poważnie?!!! Obym nigdy nie spotkał ludzi na drodze o takim ograniczonym umyśle.
Zasuwam nie ważne ile, ważne że mam pierwszeństwo. MASAKRA!!
|
Jakby to byl film pt "oceniamy czy byla przekroczona predkosc w obsz. zabudowanym" - to bysmy dyskutowali o predkosci. Przedmiotem filmujest jednak wymuszenie i oceniamy wymuszenie, ktore jest bezsprzeczne. I predkosc tu nie ma znaczenia. Jesli ktos zasugeruje ze jakby Andrzej jechal wolniej to by wymuszenia nie bylo, to rownie dobrze mozna napisac, jesli by zostal w domu to tez by wymuszenia nie bylo.
Widocznosc byla dobra, kierowca ciezarowki widzial auto. Widzial z jaka predkoscia sie poruszalo. Wjechal na droge nie baczac na te okolicznosc. A mogla to byc karetka, maz wiozacy rodzaca kobiete do szpitala, ktos ratujacy zycie innemu... wymuszenie to wymuszenie.
Cytat:
|
Zasuwam nie ważne ile, ważne że mam pierwszeństwo. MASAKRA!!
|
Nie bardzo rozumiem ten komentarz. Myslisz ze Andrzej jechal szybko bo mial pierwszenstwo? jechal bo mogl., bo mial zielone, dobra widocznosc i zauwaz ze spokojnie wyhamowal.
Wlasnie sobie przypomanialem jeden ze swoich filmow, gdzie zaczynam wyprzedzac a przed maske mi sie pakuje wyprzedzane przeze mnie auto. I zostalem zwyzywany przez piratow - do dzis nie rozumiem czemu. Moze to byles ty?