Zamówiłem jednak hybrydę na totalnym wypasie ze wszystkim
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. (chyba). Jednak nie bedę go mieć prędzej jak za pół roku
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. nie chciałem tych baterii od razu na mrozie testować
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a po drugie wole już mieć w dowodzie rocznik 2016
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Dowiedziałem się też, że na dzień dzisiejszy koszt wymiany baterii wraz z samą baterią to 12 tyś brutto. Biorąc pod uwagę, że gwarancji jest 5 lat a przewidywany okres efektywnej użyteczności baterii to 10 lat oraz dodatkowo finalnie auto kosztuje mnie 7 tyś więcej niż identyczna wersja 1.5EB...decyzja była dość prosta
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.