View Single Post
Stary 10-09-2015, 23:24   #801
qlszef
ford::average

Imię: Sebastian
Model: Lexus ES. Był Mondeo MKIV 1.8TDCI oraz Mondeo MKV Hybrid
Silnik: hybrid
Rocznik: 2021
Domyślnie Odp: Wrażenia, opinie, uwagi użytkowników

Zamówiłem jednak hybrydę na totalnym wypasie ze wszystkimGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. (chyba). Jednak nie bedę go mieć prędzej jak za pół rokuGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. nie chciałem tych baterii od razu na mrozie testowaćGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a po drugie wole już mieć w dowodzie rocznik 2016Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Dowiedziałem się też, że na dzień dzisiejszy koszt wymiany baterii wraz z samą baterią to 12 tyś brutto. Biorąc pod uwagę, że gwarancji jest 5 lat a przewidywany okres efektywnej użyteczności baterii to 10 lat oraz dodatkowo finalnie auto kosztuje mnie 7 tyś więcej niż identyczna wersja 1.5EB...decyzja była dość prostaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
qlszef jest offline   Odpowiedź z Cytatem