To witam w klubie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ja jutro jeszcze jadę do mechanika, będę czyścił krokowca, czyścił styki masy, resetował kompa i czekam aż mi przyjdą nowe ori świeczki
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ale opowiem Ci historię
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jako, że jestem ok 2 miesiące po wymianie silnika bo poprzedni kopcił, który miał kompresje po 13,5 na cylinder i po za tym, że kopcił to nie miałem z nim żadnym problemów, to z tego, że nowy silnik nie kopci cieszyłem się do 4 dni wstecz kiedy to temperatury spadły a autko od nowa kopci
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Co mi jedynie teraz przychodzi do głowy to wymiana listwy wtryskowej gazu i tak o to tym sposobem jestem 1000 zł w plecy + problemy na nowym silniku hehe
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.