View Single Post
Stary 11-09-2015, 08:21   #134
Haden
ford::advanced

Model: Ford Focus I Hatchback
Silnik: 2.0 16V 130KM
Rocznik: 1999
Domyślnie Odp: Po odłączeniu przepustnicy silnik nie gaśnie

To witam w klubie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ja jutro jeszcze jadę do mechanika, będę czyścił krokowca, czyścił styki masy, resetował kompa i czekam aż mi przyjdą nowe ori świeczki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ale opowiem Ci historię Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jako, że jestem ok 2 miesiące po wymianie silnika bo poprzedni kopcił, który miał kompresje po 13,5 na cylinder i po za tym, że kopcił to nie miałem z nim żadnym problemów, to z tego, że nowy silnik nie kopci cieszyłem się do 4 dni wstecz kiedy to temperatury spadły a autko od nowa kopci Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Co mi jedynie teraz przychodzi do głowy to wymiana listwy wtryskowej gazu i tak o to tym sposobem jestem 1000 zł w plecy + problemy na nowym silniku hehe Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez Haden ; 11-09-2015 o 08:25
Haden jest offline   Odpowiedź z Cytatem