Odp: Czy to rysy po kolizji?
Byłem w Tesco wieczorem, trafiłem na inną zmianę, gość z monitoringu sprawdzał kamery i powiedział że kamera nie uchwyciła tego zajścia. Była obrócona w drugą stronę, a druga zbyt daleko. Inny kolor jest na lakierze słupku -zielony, na lusterku jest też dużo zielonego, z jedną kreską bordową, myślę że bordowy to podkład. Na nadkolu są to drobne rysy tylko do polerki. Tak jak wspominałem w PN na komendę podjadę, może oni coś wypatrzą na kamerach. Sam pracowałem jako ochroniarz i mam licencje, wiem jak to wygląda. Kamery pewnie są słabej jakości. Zastanawiam się, ponieważ usłyszałem z monitoringu że wyjeżdżał jakiś zielony samochód z parkingu, ale nie widać czy był uszkodzony. Skoro jest jakieś podejrzenie to ciekawe czy policja sprawdzi nr. rej. i dojdzie do tego czy auto jest uszkodzone. Na parkingu podziemnym jest ogranicznik wysokości, więc samochód budowlany by mógł tam wjechać? Czy też dostawczy?
PS. Uszkodzenie słupka jest delikatne jak widać, myślicie że ma to wpływ na konstrukcje?
Ostatnio edytowane przez jokerr ; 13-09-2015 o 09:36
|