Dzisiaj doszła karta zamontowałem zaktualizowałem soft na ten z karty wcześniej był chyba jakiś stary (foto).
Mapa fajnie działa dość dokładna jest z 2014 nie wiem czy to pierwsze czy drugie wydanie ktoś gdzieś pisał że były dwa.
Mam jeszcze pytanko do posiadaczy fx, czy po wyłączeniu radia i zamknięciu auta ledka pod kartą od nawigacji świeci u was jeszcze jakiś czas zanim zgaśnie? bo u mnie świeci gaśnie po jakiś 20minut (orientacyjnie) tak ma być?
Jeszcze jedno ważne pytanie mam ten wiekszy wyświetlacz ale nie mam na nim informacji od nawigacji (ronda skrzyżowań itd). Czy to wina softu? wgrywając 4.1 pojawi się? czy raczej trzeba gdzieś na kompa to wprogramować? Czy ktoś z KONINA TURKU ŁODZI lub w okolicy może mi to zrobić? może jakieś namiary?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.