Cytat:
@ Dzidzia 2
Jak rozwiązałeś połączenie tabletu z głośnikami? poprzez jack/jack do wtyku aux?
a co z modułem BT Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Tak, podłączone jest przez jack-jack. Nie mam oryginalnego BT. Jak widać, dlatego zainstalowałem Nokię CK300 jako zestaw głośnomówiący. Można podłączyć jednocześnie sam telefon i tablet jako audio do tego zestawu, ale co z tego jak kabel z centrali nokii i tak musi wylądować w wejściu AUX
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
Mam dokladnie cos takiego w MDO. Nie jestem teraz pewien czy to od silnika czy od DRLi (oryginalnych) ale bzyczy strasznie. Mnie to nie przeszkadza bo AUX nie uzywam. Zamiast tego uzywam BlueTooth i jest OK.
|
Ja mam DRL nieoryginalne zamontowane w miejscu przeciwmgielnych. Odłączę je kiedyś i sprawdzę, czy generuje to zakłócenia. Dziwne jest to, że nie ma tych zakłóceń na FM czy CD a są na AUX. Używasz oryginalnego zestawu BT?
Cytat:
|
Po prostu pelen szacun. Swietna modyfikacja.
W porownaniu do chinskich kombajow radiowo-androidowych to ten jest swietny. I w sumie nie ma co sie w nim popsuc...
|
Dokładnie, nie ma się co posuć a nawet jeśli siądzie bateria to można tablet rozebrać i ją wymienić... Sprawdziłem, rozbiera się
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.