Temat: [S-MAX 2006-2015] Tuning wnętrza
View Single Post
Stary 16-09-2015, 18:14   #299
Dzidzia_2
ford::beginner

Imię: Łukasz
Model: s-max
Silnik: 1.8 tdci
Rocznik: 2007
Domyślnie Odp: Tuning wnętrza

Cytat:
Napisał poised Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
@ Dzidzia 2

Jak rozwiązałeś połączenie tabletu z głośnikami? poprzez jack/jack do wtyku aux?
a co z modułem BT Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tak, podłączone jest przez jack-jack. Nie mam oryginalnego BT. Jak widać, dlatego zainstalowałem Nokię CK300 jako zestaw głośnomówiący. Można podłączyć jednocześnie sam telefon i tablet jako audio do tego zestawu, ale co z tego jak kabel z centrali nokii i tak musi wylądować w wejściu AUX Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał MaXyM Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mam dokladnie cos takiego w MDO. Nie jestem teraz pewien czy to od silnika czy od DRLi (oryginalnych) ale bzyczy strasznie. Mnie to nie przeszkadza bo AUX nie uzywam. Zamiast tego uzywam BlueTooth i jest OK.
Ja mam DRL nieoryginalne zamontowane w miejscu przeciwmgielnych. Odłączę je kiedyś i sprawdzę, czy generuje to zakłócenia. Dziwne jest to, że nie ma tych zakłóceń na FM czy CD a są na AUX. Używasz oryginalnego zestawu BT?

Cytat:
Napisał japim Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Po prostu pelen szacun. Swietna modyfikacja.
W porownaniu do chinskich kombajow radiowo-androidowych to ten jest swietny. I w sumie nie ma co sie w nim popsuc...
Dokładnie, nie ma się co posuć a nawet jeśli siądzie bateria to można tablet rozebrać i ją wymienić... Sprawdziłem, rozbiera się Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez Dzidzia_2 ; 16-09-2015 o 18:18
Dzidzia_2 jest offline   Odpowiedź z Cytatem