Kolego Twój przypadek jest zupełnie inny niż inne
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
To że u Ciebie tak jest to nie znaczy , że każdy tak ma.
U mnie ( i nie tylko u mnie ) wypalanie zaczyna się przy ok 85 % a nie przy 100 %.
Kończy się natomiast przy 28 ( przynajmniej u mnie ) a nie przy 35 .
Po drugie u większości kolegów podczas jazdy bez gazu , chwilowe spalanie pokazuje 0.0 a u Ciebie 0.6.
Czy podczas wypalania jadę jak wariat czy jadę 90 km/h spokojnie to zawsze trwa to 10 km +- 0.5 .
A i nikt nie pisał , że wypalanie rozpoczyna się powyżej 80 na godzine.
Podczas jazdy miastowej również się włącza.
A co do ostatniej sprawy tej jazdy do 160 i noga z gazu to jeżeli tak zrobisz kilka razy to akurat przejedziesz te ok 10 km i się wypali.
Ogólnie to ameryki nie odkryłeś. Zaprezentowałeś kolejny przypadek ( inny od wszystkich ).
I nie jest to jednak tak mało skomplikowane. Sam proces wypalania może i prosty , ale to że u każdego z nas jest inaczej to już inna bajka nie do wyjaśnienia
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A co ile km się Tobie wypala orientujesz się może ?
PS właśnie zauważyłem , że masz inny silnik. Więc widzisz , może być ta mała różnica