View Single Post
Stary 26-09-2015, 20:55   #2387
latar
FCP member

Model: S-Max TitS
Silnik: 2.2 230KM by heko
Rocznik: 2011
Domyślnie Odp: Mondeo MK5 vs konkurencyjne auta

Panowie! To w charakterze żartu było przecież. 120.000 eur była faktura za tą bawarę. Miała 7500 przebiegu, merc miał 500km i podobna kwota na fakturze. Najtańsza była Tesla bo 85k eurasów. Taki event mieliśmy w robocie, że mieliśmy oglądać te samochody, głównie rozwiązania pod kątem spięcia multimediów i informacji kontrolnych/sterujących z samochodu. A przy okazji pojeździliśmy trochęGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Porównanie tego do Forda jest przecież kompletnie z czapy.

Osobiście uważam, że nawet porównanie serii 3 do Mondeo jest nie za bardzo. Magazyny motoryzacyjne tak robią ale jeśli chodzi o ilość miejsca to bliżej serii 3 czy C klasie do Focusa niż do Mondeo. Takie moje zdanie.

Ale fakt jest taki, że planowałem zakup Focusa w jakimś tam niedługim czasie ale coś mnie kusi, żeby jednak polecieć w 330d albo 335d i liznąć trochę innego segmentu.