Temat: [Mondeo 2007-2014] Dołożenie tempomatu
View Single Post
Stary 26-09-2015, 21:00   #1602
Piotrek344
ford::average

Model: Ford Mondeo MK4
Silnik: 1997/163KM
Rocznik: 2011
Domyślnie Odp: domontowanie tempomatu

Cytat:
Napisał MaXyM Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ogolnie wiecej samodzielnosci Ci zycze Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
To nie tak KolMaXyM każda zmiana w aucie generuje koszty, jakby każdy z nas zarabiał worek kasy to poszedłby do serwisu i domontował/ew kupił auto z tempomatem, ale wielu z nas kupiło auto bez tempomatu i wyczytało na forum że za niewielkie pieniadze można takowy temp,domontować wystarczy nowa kierownica ew przyciski , no wiec pytamy się po 100x fachowców- na forum, osób które domontowały temp, jakie przyciski kupić, ew jaką kierownice,a że przewijają sie tutaj auta mk3, mk4,przedliftowe, politowe, z limiterem ,bez limitera ,z aktywnym limiterem etc... wiec dużo ludzi woli się upewnić na 100% co ma zakupić po co wywalać pieniadze w błoto? albo czekać ze 2 lata aż ktoś na alegro czy olx zdecyduje się odkupić od nas nietrafiony zakup.np ja czytajac forum byłem nastawiony na kierownice ON/OFF, ale wyprowadziłes mnie Szanowny kolego z błędu i zakupiłem od polifta i dzieki temu będe miec (prawdopodobnie ) jeszcze limiter -a tak kupiłbym kierę z ON/OFF a pozniej żałował że nie mam jeszcze limiteraGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Piotrek344 jest offline   Odpowiedź z Cytatem