Temat: [Mondeo 2000-2007] Nadmierne zużycie oleju przez silnik
View Single Post
Stary 27-09-2015, 12:06   #111
Bomba1233
ford::average

Imię: Kamil
Model: Mondeo Mk III i Ford S-max
Silnik: 2.0 PB i 2.0 EB
Rocznik: 2002 i 2011
Domyślnie Odp: Nadmierne zużycie oleju przez silnik

co do rozrządu miał bym tylko dwie zębatki stare a reszta nowa...więc nie było sensu zostawiać starego Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
cena robocizny spora chociaż nie za duża bo u mnie gościu najlepiej by silnik wymienił od razu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a mechanik z Krk jest Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cena może różni się od cen części bo ja postanowiłem wszystko na oryginałach robić bo na zamiennikach się już przejechałem kiedyś Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Fakt faktem ale najważniejsze jest to że autko aż rwie żeby nim jeździć Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.W razie pytań udzielę wszelkich odpowiedzi jeśli ma to komuś pomóc Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bomba1233 jest offline   Odpowiedź z Cytatem