co do rozrządu miał bym tylko dwie zębatki stare a reszta nowa...więc nie było sensu zostawiać starego
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
cena robocizny spora chociaż nie za duża bo u mnie gościu najlepiej by silnik wymienił od razu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a mechanik z Krk jest
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cena może różni się od cen części bo ja postanowiłem wszystko na oryginałach robić bo na zamiennikach się już przejechałem kiedyś
Fakt faktem ale najważniejsze jest to że autko aż rwie żeby nim jeździć
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.W razie pytań udzielę wszelkich odpowiedzi jeśli ma to komuś pomóc