Temat: [Mondeo 2014- ] Wady wieku dziecięcego.
View Single Post
Stary 29-09-2015, 16:56   #531
Ecoboostek
ford::average

Model: Mondeo
Silnik: 1.5 Ecoboost
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Wady wieku dziecięcego.

Cytat:
Napisał danielr Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mam nadzieję, że te systemy stopniowo wychowają ludzi
Ja też uważam to za bardzo pozytywny aspekt Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Uczy dyscypliny jak nic, szczęśliwie tylko raz musiał interweniować Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Mam nadzieję, że Ford wymyśli kiedyś system: "Najpierw migacz, potem skręt".
Cytat:
Napisał MateuszS Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wystarczy zaopatrzyć się w rysik do ekranów dotykowych
Jakby powiedzieć, ale podczas jazdy zabawa w wyciąganie rysika i dotykanie jest nieco kontrowersyjna Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
Napisał pedroso Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Najgorzej mają się rowerzyści i słabo świetlne skuterki
Każdy system w samochodzie nie zwalnia kierowcy z obowiązku obserwowania drogi, to samo dotyczy tempomatu, asystenta parkowania i pozostałych. Czasami trzeba będzie puknąć dźwignię Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
Napisał pablo35 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie ma gdy nienaturalnie wolno puszczam sprzęgło.
Nie wiem, czy właśnie nie odpowiedziałeś sobie sam na to pytanie. Chyba w każdym samochodzie jak za szybko puścisz sprzęgło, to Ci szarpnie, a przy ruszaniu albo "żabkowanie", albo silnik zgaśnie. Podczas jazdy próbnej, przy przejeżdżaniu przez progi zwalniające (prędkość +/- 20 km/h) po wrzuceniu drugiego biegu silnik gasł (po prostu za niskie obroty). Diesle tak być może mają, bo generalnie te silniki nie kręcą się do wysokich obrotów.
Ecoboostek jest offline   Odpowiedź z Cytatem