Cytat:
|
Mam nadzieję, że te systemy stopniowo wychowają ludzi
|
Ja też uważam to za bardzo pozytywny aspekt
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Uczy dyscypliny jak nic, szczęśliwie tylko raz musiał interweniować
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Mam nadzieję, że Ford wymyśli kiedyś system: "Najpierw migacz, potem skręt".
Cytat:
|
Wystarczy zaopatrzyć się w rysik do ekranów dotykowych
|
Jakby powiedzieć, ale podczas jazdy zabawa w wyciąganie rysika i dotykanie jest nieco kontrowersyjna
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
Najgorzej mają się rowerzyści i słabo świetlne skuterki
|
Każdy system w samochodzie nie zwalnia kierowcy z obowiązku obserwowania drogi, to samo dotyczy tempomatu, asystenta parkowania i pozostałych. Czasami trzeba będzie puknąć dźwignię
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
Nie ma gdy nienaturalnie wolno puszczam sprzęgło.
|
Nie wiem, czy właśnie nie odpowiedziałeś sobie sam na to pytanie. Chyba w każdym samochodzie jak za szybko puścisz sprzęgło, to Ci szarpnie, a przy ruszaniu albo "żabkowanie", albo silnik zgaśnie. Podczas jazdy próbnej, przy przejeżdżaniu przez progi zwalniające (prędkość +/- 20 km/h) po wrzuceniu drugiego biegu silnik gasł (po prostu za niskie obroty). Diesle tak być może mają, bo generalnie te silniki nie kręcą się do wysokich obrotów.