View Single Post
Stary 30-09-2015, 21:35   #65
specol
ford::advanced

Imię: Tomek
Model: Ford Focus 2 FL Trend
Silnik: 1.6 TDCi 109 ps (mod 131 ps)
Rocznik: 09.2009
Domyślnie Odp: Rosnący stukot w silniku 1.6 TDCI 109 km

Cytat:
Napisał grzegorzyk Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ehh,jestem akurat w temacie padniętych panewek ,jedna w moim służbowym Francuzie padła w zeszłą środę,druga w szefa aucie z przebiegiem 100 000 w automacie padła w sobotę. W moim przypadku jest już kupiony słupek na wymianę ,w tym drugim jeszcze nie zapadła decyzja ,ale tam to zaboli konkretnie.
Oba auta na Edge 5w30 wymieniany co 10 000.
Czyli witam w klubie.

Mechanik był dziś oglądać dwa silniki, niestety obydwa z wadami (na pęknięty silnik Pan chciał dać dwa tygodnie gwarancji, co ciekawe) Więc szukamy dalej.

Bump:
Cytat:
Napisał Fulara Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
rozrząd tak,
ale nie ma dwumasy, pompowtrysków, DPF-a, wtryskiwaczy, które jak widzę po forum non stop leją, nie ma turbiny i rozbiegania silnika

tak w skrócie
Ponieważ kolego jeśli ktoś jest zadowolony to nie piszę o tym na forum jak niezadowolona osoba. Tak jest z resztą z każdym sprzętem.

Poza tym ja czytałem posty w których użytkownicy piszą o przebiegach ponad 200 tys bez większych awarii. (a nawet gdybym miał po swoim przebiegu 100 tys wymienić turbo czy dwu mase, nie płakałbym Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. )

Bump: Macie może namiar do kogoś kto w wlkp. ma dobre silniki do mojej foki ?
specol jest offline   Odpowiedź z Cytatem