Cytat:
|
Ehh,jestem akurat w temacie padniętych panewek ,jedna w moim służbowym Francuzie padła w zeszłą środę,druga w szefa aucie z przebiegiem 100 000 w automacie padła w sobotę. W moim przypadku jest już kupiony słupek na wymianę ,w tym drugim jeszcze nie zapadła decyzja ,ale tam to zaboli konkretnie.
Oba auta na Edge 5w30 wymieniany co 10 000.
|
Czyli witam w klubie.
Mechanik był dziś oglądać dwa silniki, niestety obydwa z wadami (na pęknięty silnik Pan chciał dać dwa tygodnie gwarancji, co ciekawe) Więc szukamy dalej.
Bump:
Cytat:
|
rozrząd tak,
ale nie ma dwumasy, pompowtrysków, DPF-a, wtryskiwaczy, które jak widzę po forum non stop leją, nie ma turbiny i rozbiegania silnika
tak w skrócie
|
Ponieważ kolego jeśli ktoś jest zadowolony to nie piszę o tym na forum jak niezadowolona osoba. Tak jest z resztą z każdym sprzętem.
Poza tym ja czytałem posty w których użytkownicy piszą o przebiegach ponad 200 tys bez większych awarii. (a nawet gdybym miał po swoim przebiegu 100 tys wymienić turbo czy dwu mase, nie płakałbym
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. )
Bump: Macie może namiar do kogoś kto w wlkp. ma dobre silniki do mojej foki ?