wężyków brak, chciałem tam psiuknąć sprężonym powietrzem w te dziury ale koleś z warsztatu na którym robiłem zaczął się drzeć jak opętany, że nie wolno i popsuję i dałem se siana :/
hahaha IDSem odpowietrzałem, najpierw "na sucho" w ten dzień co pompę zmieniłem, bez odkręcania odpowietrzników, pisał "odkręć to odkręć tamto", ja nie odkręcałem, pompa se mruczała i tyle, procedura ukończona sukcesem, dziś postanowiłem zrobić to jak trzeba, lewar, zdjąłem tylne lewe koło, IDS pisze "odkreć odpowietrznik w tylnym lewym i podłącz rurę" odkręcam, podłączam, wciskam ptaszka w kompie i... "wystąpił błąd, zapisz se jego numer 12 341 585" (strzelam z tym numerem bo nie pamiętam, na 12 się zaczynał chyba) i koniec odpowietrzania, trzeba rebotować program bo nie da się wejść drugi raz w procedurę odpowietrzania.
Sprawdzane na 2 kompach i 2 różnych IDSach, vcm1 i 2, to samo.
Może zmienię tylko elektroniki teraz, ale jak to nie pomoże to 3x chyba wolę pociąć to auto niż wymieniać pompę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.