View Single Post
Stary 03-10-2015, 16:08   #960
qlszef
ford::average

Imię: Sebastian
Model: Lexus ES. Był Mondeo MKIV 1.8TDCI oraz Mondeo MKV Hybrid
Silnik: hybrid
Rocznik: 2021
Domyślnie Odp: Mondeo MK5 - wrażenia, opinie, uwagi użytkowników - dyskusja okołotematyczna

Dziś jeden ze sprzedawców w salonie powiedział, że w przypadku LUXURY SEAT, prędkość działania masażu wzrasta wraz z prędkością auta. Np. powyżej 70km/h czuć, że masaż jest bardziej intensywny. Przy czym nie chodzi o siłę ucisku tych poduszek tylko i prędkość ich działania. Wie ktoś coś?Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Poza tym, zauważyłem coś co mnie zirytowało. Mianowicie jak sobie ktoś zamówi jasną skórę do titaniuma to dostanie jasne fotele i boczki drzwi. Jak człowiek wsiądzie do auta z pasażerem to w zasadzie nie widać, że ma się jasną skórę. A widziałem dziś zwykłego GOLD EDITION z jasną tapicerką materiałową. I szlag mnie trafił bo w tej wersji jasne jest wszystko.....tzn plastiki na drzwiach, deska rozdzielcza od połowy w dół jest jasna, konsola centralna z podłokietnikiem jest jasna.........i to było fajne!!! a wersja z jasną skórą jest wszędzie tak samo czarna poza właśnie samymi fotelami i kawałkiem obicia na drzwiach. WTF?
qlszef jest offline   Odpowiedź z Cytatem