Temat: [S-MAX 2006-2015] Update do 163KM w ASO da się zrobić ?
View Single Post
Stary 03-10-2015, 23:13   #249
Sław
ford::amateur

Model: Mondeo MK3/Mondeo MK4
Silnik: TDCI 2.0/TDCI 2.0
Rocznik: 2001/2011
Domyślnie Odp: Update do 163KM w ASO da się zrobić ?

Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A Twoim zdaniem powinien? Bez napisania akurat o tym przestawienie jest mniej ważne/odczuwalne?Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wow, cóż za nagonka.
Czyżby na forum panowała jedyna słuszna linia? Żadnych zdań odmiennych?
Czy post, który cytuję nie jest pokrętny?

Co do kolegów mayak i tedi_k, nie odmawiam im wiedzy i cenię ich pomoc na forum, to oczywiste. Siedzę na tym forum od 2010 choć niewiele piszę.

Pytanie o regulację turbiny zadałem jak żółtodziób, aby być anonimowym.

Byłem u kolego Marcina na wiosnę. Zrobił mi zmianę 140 ->163. Poszło sprawnie samochód hula. Pełna kultura - najpierw umówiliśmy się jaka będzie ingerencja: zmiana konfiguracji softu (podmiana map), czyli zmiana odwracalna. Wszystko poszło super. Człowiek z doświadczeniem - po to pojechałem.

Aż tu czytam o tajemniczej "regulacji turbiny".
"Tajemnica" jest tu kluczem. Chcąc ją utrzymać tworzycie Panowie chaos informacyjny (jak w cytowanym poście) a to na forum jest fe.
Wtrąciłem się do wątku w obronie jakości tego forum, proszę więc o chwilę zastanowienia, zanim znów obrzucicie mnie błotem.
Pozdrawiam wszystkich "zaangażowanych".
Sław jest offline   Odpowiedź z Cytatem