Cytat:
|
Miałem na myśli tiry które wyprzedzają się kilometrami i blokują pas
|
To też są użytkownicy dróg. Potrzebują wieluset metrów aby się wyprzedzić. W ich ocenie to my (jadący szybko) blokujemy im szansę na wyprzedzanie. Punkt patrzenia zależy od punktu siedzenia. Przy czym oczywiście też mi się gotuje w momencie jak TIR wyjeżdża mi przed maskę.
Cytat:
|
Ale moze faktycznie jest jak mowisz. W koncu w kazdym kraju mozna spotkac dziwaczne przepisy.
|
Dla mnie dziwaczna jest sytuacja gdy pacjent jadący tuż przede mną odpala spryskiwacze, a ja przez moment nic nie widzę. Szczególnie latem, gdy pierwsze moje użycie wycieraczek skutkuje rozmazaniem masy organicznej, która lata wolniej niż ja jadę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A co do konfabulacji....pozostawię bez komentarza. Jazda raz do roku na wakacje przez Niemcy, bądź na zakupy pod Berlin nie koniecznie uczy nas tego jak się jeździ w Europie. Tym bardziej, że tam warunkiem przystąpienia do egzaminu na prawo jazdy są wyjeżdżone godziny po autostradach. U nas jazda autostradą nadal budzi emocje, jest szansą na zmniejszenie spóźnienia, stanowi okazję do przetestowania możliwości auta, tworzy historyczne opowieści o naszych rekordach przejazdu z A do B
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A więc pozostawię bez komentarza.
I to z mojej strony zamyka ten offtop.