Cytat:
Kolego, po prostu napisałem to bo miałem gorszy dzień i frustracja we mnie wzbiła to raz. Dwa, lubię jeździć dieslem i przyjemność z jazdy jest zdecydowanie na plus (wcześniej miałem benzynę w gazie) Po 3 ja nie narzekam na dwu masy, DPF, wyczytałem o tym wszystkim z wielu wątków. Jedynie mam pretensje do losu o to że silnik padł, ale więcej o tym pisać nie będę, w końcu nie mam 5 lat Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a to tylko auto. A fakt, jak wstanę z łóżka i chwile pojeżdżę po konsultacji z mechanikiem, pomyśle czy sprzedać czy jeszcze zostawić.
BTW: fakt że mało który silnik ma taką dynamikę i spalanie mieści się w maks 6 l. (trasa 4,9)
|
Ale ja tego nie pisałem do Ciebie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Tylko do właścicieli benzyn , którzy w każdym temacie o dieslu muszą wtrącić 3 grosze jaki to diesel be.
To że jesteś sfrustrowany to raczej normalne - nie oszukujmy się, ale przy dzisiejszych technologiach takie awarie jak obrócona panewka po prostu nie powinny występować i tutaj każdy byłby wkurzony/zażenowany/smutny.