Witam, musisz kupić mechanizm podnoszenia szyby wraz z silniczkiem oraz wiązką elektryczną. Zwróć uwagę, że wtyczka wychodząca z drzwi przednich oraz gniazdo w słupku tych drzwi w wersji poliftingowej są inne niż przed liftingiem. Oczywiście mechanizm wraz z taką plastikową podstawą montażową (Foto 1). Co do przełączników to jest tak jak powiedział kolega w poście wyżej - z prawej strony nie ma różnicy, natomiast z lewej są dwie wersje włączników. Ja kupiłem wiązkę do lewych drzwi w której mam wtyczkę pojedynczą na przyciski sterowania szybami. Moje wiązki mają jeszcze przewody do podłączenia lusterek elektrycznych. Do tego musisz zakupić nowe osłony do tapicerki drzwi, te które znajdują się przy uchwytach wewnętrznych - muszą mieć miejsce na montaż włączników sterowania szybami, a jednocześnie nie będą miały otworów na korbki. Montaż realizowałem sam osobiście oczywiście po lekturze tego forum. Jeśli masz jeszcze jakieś pytania nie ma problemu jestem otwarty na dzielenie sie informacjami w tej kwestii.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.