View Single Post
Stary 07-10-2015, 08:56   #207
black_thorn
ford::amateur

Imię: Bartek
Model: Ford Mondeo MKIV
Silnik: 2.0 163Km
Rocznik: 2010
Exclamation SZUMILAS AT w Sosnowcu i inne najgorsze serwisy Ford (ASO)opinie.

Szczerze ODRADZAM korzystanie z Usług blacharsko-lakierniczych w SZUMILAS AT w Sosnowcu.
Naprawiali mojego Forda z OC sprawcy i do dziś żałuje że wybrałem to ASO.
Zupełny brak szacunku do powierzonego im mienia !!
Warsztat raczej nastawiony na maksymalne zyski - byle SZYBKO zrobić. Samochód w środku cały pobrudzony pozostałościami po szlifowaniu. Wszędzie białe odciski palców. Na niewidocznych elementach karoserii - po otworzeniu drzwi i klapy bagażnika pełno tłustych śladów po smarze itp...
NAJGORSZE jest to, że uszkodzili mi lakier na elementach sąsiadujących z malowanymi !! Użyli bardzo agresywnego środka do czyszczenia !!
Zupełna amatorka !!!
Źle złożyli klapę bagażnika - lampa lekko odstaje. Źle osadzili drzwi - za bardzo do wewnątrz wchodziły.
Drzwi zgłaszałem trzy razy, za każdym razem komuś innemu i za każdym razem coś innego wymyślali - że Mondeo tak ma, że krzywe drzwi przyszły...
Za trzecim razem w końcu zaprowadzili mnie do blacharza, który stwierdził, że jak je wyreguluje to będą za bardzo odstawać i tak musi zostać.
Skończyło się na tym, że sam musiałem sobie cofnąć rygiel zamka i o dziwo - linia drzwi w końcu dobrze wygląda.

W skrócie ....

OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM !!! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
black_thorn jest offline   Odpowiedź z Cytatem