Temat: [Focus 2008-2011] Montaż przednich chlapaczy
View Single Post
Stary 10-10-2015, 13:54   #8
edmun
ford::expert

Imię: Ponury żniwiarz
Model: MK3 Estate Titanium X EcoBoost 182KM
Silnik: 1.6
Rocznik: 2012
Domyślnie Odp: Montaż przednich chlapaczy

Tutaj przykład wstępnego oszczepecenia:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Przykłady które bardziej mnie drażnią w przypadku RS:

O ile chlapacze które są w czarnym kolorze to jeszcze przejdzie, ale często zdarza mi się zobaczyć ST czy RS gdzie ktoś chyba sprayem albo farbę olejną maluje te chlapacze żeby pasowały do koloru nadwozia, przez co wygląd pojazdu wydaję się zmieniać jeśli chodzi o jego bryłę.
Ja wiem że gusta gustami, ale kurcze, bryła Focusa, Focusa ST czy Focusa RS jest na tyle ładna i zgrabna, że te chlapacze jak wystają na boki (szerzej niż koła) to już moim zdaniem odrobinkę przegięcie.
edmun jest offline   Odpowiedź z Cytatem