Witam serdecznie wszystkich
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Na początku chciałem wszystkim podziękować za te wszystkie rady... tak, tak przeczytałem cały wątek dotyczący ELMConfig. Wielu ciekawych informacji sobie przyswoiłem.
Dopiero od niedawna jestem posiadaczem mondka i byłem ciekaw co takiego kupiłem. oczywiście trafiłem na to wspaniałe forum, trochę poszperałem, poczytałem no i widzę: ELMCofnig... konfiguracje..... bajerki.... no to nic. Ostatnio podłączyłem sobie soft pod mojego mdka byłem zaskoczony, że coś pokazuje
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. (poprzednio miałem paska i tam miałem małe kłopoty z komunikacją). Zczytałem wszystkie info z modułów i ... no właśnie. Chciałem zczytać BCM i przeraziłem się. oczywiście choinka na C+ reset zegara i brak możliwości uruchomienia mondka. Na szczęście po chwili dał się odpalić, ale to była najdłuższa chwila w moim życiu. Teraz wiem, że to norma - dzięki Wam.
Myślę, że jeszcze trochę poczytam zanim siądę jeszcze raz do ELMConfig, ale już wiem co chciałbym zmienić w swoich ustawieniach.
Jeszcze raz dzięki za info, a Sergiejowi za ELMConfig
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.