Cytat:
|
Nie, okazuje się, że ten błyszczący plastik jednak daje się zdemontować. Jest na zatrzaskach, tylko chyba jest ich za mało co w połączeniu z marną jakością elementu (deformacja) powoduje jego odstawanie. Zamówiono więc tylko plastik.
|
To ja mam dwa do wymiany, ale co to da, jak wymienią i będzie pewnie to samo. Najbardziej obawiam się jakby mieli zdjąć tapicerkę bo jak znam życie to później będzie skrzypiało i trzeszczało.
Bump:
Cytat:
|
Potwierdzam. :-)
A chwilę wcześniej na trasie płynno-miejskiej i pozamiejskiej (fragment obwodnicy z prędkością do 100 km/h) wyszło nam 10l/100 km.
I te dwa pomiary skłaniają mnie do 1.5EB... ;-) Za to dynamika do 2.0EB.
Jak żyć? -)
|
Z tym porownaniem spalania 1,5 do 2,0 to żeby było to miarodajne to trzeba 1,5 w automacie zestawić z 2,0 eb i tym samym kierowcą i wtedy mielibyśmy pełny obraz. Moj po 5 000 przejechanym nie spalil mi średnio więcej niż 11,5. Moje trasy nie są długie po wsi max 1 km i czasami obwodnica trojmiasta i miasto. Na obwodnicy 140 km/h minimum i przy takim zestawieniu 10,7 teraz mi pokazuje
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..