A ja zawsze używałem niemieckiego Petex'a i miałem w sumie o nich dobre zdanie, ale dość szybko się przecierają w okolicy pięty u kierowcy i mamy sytuację, że są prawie nowe dywaniki z wyjątkiem tego u kierowcy, bo tu jest dziura. I tak trzeba zmienić cały zestaw, bo jednego przecież nie dokupisz
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Teraz przerzuciłem się na polskie Rezaw-Plast - super dywaniki, idealnie dopasowane, ładne, i zamiast śmierdzieć gumą mają taki przyjemny zapach. Od razu do zestawu do obu swoich Fordów wziąłem maty bagażnika - też świetnie zrobione, leżą jak przyklejone, żadnen tam badziewny plastik. Dywaniki są też grubsze i na pewno posłużą dłużej niż Petexy. Znajomy używa już długo i sporo jeździ, a dywanik kierowcy wygląda ciągle dobrze. Poza tym jest to produkt polski, więc patriotycznie wspieram
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
PS. do oryginalnych Forda nie mam porównania niestety.
pozdrawiam