No to już po rozmowie ze sprzedawcą
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
Malowane raty tylnych błotników na łączeniu ze zderzakiem - czyli rzekłbym standardowa przypadłość Focusów, bo po lekturze forum sporo osób też o tym pisało.
Najciekawsze jest to, że absolutnie nie wyraża zgody na podłączenie komputera diagnostycznego. Mam w rodzinie mechanika z odpowiednim sprzętem, który akurat jutro ze mną mógłby to auto szczegółowo obadać. Ale gościu się tak zirytował, że czułem jak przez głośniki moim telefonie wylatuje piana z jego ust
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Mało tego - jak zacząłem o korekcie licznika, że jeśli po zakupie coś wyjdzie to zwracam mu auto, a on oddaje kasę to myślałem, że mnie zaraz złapie za gardło. Żadnego zwrotu, to nie jest sklep z rzeczami z gwarancją i on żadnych zwrotów nie przyjmuje. Taki kupił, nic nie robił i przebieg wpisuje na fakturę. Cyrk
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Akurat prokurator się nie będzie pytał czy chce, czy nie chce oddać pieniędzy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
Zastanawiam się tylko, czy odbierze ode mnie telefon po raz trzeci
No i co myślicie? Jechać i oglądać?