View Single Post
Stary 17-10-2015, 18:34   #20
kael82
ford::advanced

Imię: Kamil
Model: Mondeo
Silnik: 2.0 TDCi (163KM)
Rocznik: 2010
Domyślnie Odp: Mondeo mk3 1.8 benzyna 2003 z pakietem ST - co myślicie?

No to już po rozmowie ze sprzedawcą Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..

Malowane raty tylnych błotników na łączeniu ze zderzakiem - czyli rzekłbym standardowa przypadłość Focusów, bo po lekturze forum sporo osób też o tym pisało.

Najciekawsze jest to, że absolutnie nie wyraża zgody na podłączenie komputera diagnostycznego. Mam w rodzinie mechanika z odpowiednim sprzętem, który akurat jutro ze mną mógłby to auto szczegółowo obadać. Ale gościu się tak zirytował, że czułem jak przez głośniki moim telefonie wylatuje piana z jego ust Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Mało tego - jak zacząłem o korekcie licznika, że jeśli po zakupie coś wyjdzie to zwracam mu auto, a on oddaje kasę to myślałem, że mnie zaraz złapie za gardło. Żadnego zwrotu, to nie jest sklep z rzeczami z gwarancją i on żadnych zwrotów nie przyjmuje. Taki kupił, nic nie robił i przebieg wpisuje na fakturę. Cyrk Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Akurat prokurator się nie będzie pytał czy chce, czy nie chce oddać pieniędzy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..

Zastanawiam się tylko, czy odbierze ode mnie telefon po raz trzeci Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..

No i co myślicie? Jechać i oglądać?

Ostatnio edytowane przez kael82 ; 17-10-2015 o 18:38
kael82 jest offline   Odpowiedź z Cytatem