View Single Post
Stary 17-10-2015, 19:16   #21
kubaw20055
ford::expert

Imię: Kuba
Model: Fiesta mk4 i pół/Fusion FL/ Focus mk3.0/ Fiesta mk7
Silnik: 1.3/1.4 Duratec/ 1.6 TDCI/ 1,25
Rocznik: 2000/2006/2011/2010
Domyślnie Odp: Mondeo mk3 1.8 benzyna 2003 z pakietem ST - co myślicie?

Cytat:
Napisał kael82 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No to już po rozmowie ze sprzedawcą Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..

Malowane raty tylnych błotników na łączeniu ze zderzakiem - czyli rzekłbym standardowa przypadłość Focusów, bo po lekturze forum sporo osób też o tym pisało.

Najciekawsze jest to, że absolutnie nie wyraża zgody na podłączenie komputera diagnostycznego. Mam w rodzinie mechanika z odpowiednim sprzętem, który akurat jutro ze mną mógłby to auto szczegółowo obadać. Ale gościu się tak zirytował, że czułem jak przez głośniki moim telefonie wylatuje piana z jego ust Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Mało tego - jak zacząłem o korekcie licznika, że jeśli po zakupie coś wyjdzie to zwracam mu auto, a on oddaje kasę to myślałem, że mnie zaraz złapie za gardło. Żadnego zwrotu, to nie jest sklep z rzeczami z gwarancją i on żadnych zwrotów nie przyjmuje. Taki kupił, nic nie robił i przebieg wpisuje na fakturę. Cyrk Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Akurat prokurator się nie będzie pytał czy chce, czy nie chce oddać pieniędzy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..

Zastanawiam się tylko, czy odbierze ode mnie telefon po raz trzeci Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..

No i co myślicie? Jechać i oglądać?
I kup tutaj człowieku uczciwie używany samochód w Polsce... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ja też szukam od początku roku i jedyne co przychodzi mi do głowy to dozbierać do nowego samochoduGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
kubaw20055 jest offline   Odpowiedź z Cytatem