View Single Post
Stary 17-10-2015, 19:32   #22
kael82
ford::advanced

Imię: Kamil
Model: Mondeo
Silnik: 2.0 TDCi (163KM)
Rocznik: 2010
Domyślnie Odp: Mondeo mk3 1.8 benzyna 2003 z pakietem ST - co myślicie?

Dobra, Panowie... Szkoda Waszego czasu na pisanie spostrzeżeń. Odpuszczam to auto nie ze względu na to, że coś z nim nie tak (chociaż jestem o tym wręcz przekonany, że sprzedający również i w tym przypadku ma coś do ukrycia), ale ze względu na to, że sprzedawca chyba trochę za wysoko lata w chmurach, a zadawanie kolejnych pytań powodowało u niego wzrost ciśnienia do poziomu 220/190. Jutro ma dwóch klientów (tak przynajmniej twierdzi) to niech biorą - ja szukam dalej.

I jeszcze zapomniałem dodać, że po zadaniu pytania czy autem można wracać na kołach odpowiedź była standardowa: oczywiście, że można: auto ma polski przegląd i po wykupieniu ubezpieczenia można jechać. Na moje kontrargumenty, że raczej nie można poruszać się niezarejestrowanym nigdzie autem sprzedawca odpowiedział m.in., że sprzedał w tym roku ze sto aut i nikt do niego nie dzwonił z pretensjami.

Życzę powodzenia we wciskaniu kitu jeleniom, a z takim podejściem i traktowaniem klienta nie wróżę panu dobrobytu.

No to lecę przeglądać ogłoszenia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

A Kubę witam w klubie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
Cytat:
Napisał kubaw20055 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
jedyne co przychodzi mi do głowy to dozbierać do nowego samochodu
Gdyby tylko było mnie stać to nawet bym się nie zastanawiał i tak właśnie zrobił.

Ostatnio edytowane przez kael82 ; 17-10-2015 o 19:34
kael82 jest offline   Odpowiedź z Cytatem