Temat: [Mondeo 2007-2014] Jak jeździć z DPF? Kontrolka wypalania?
View Single Post
Stary 18-10-2015, 21:49   #400
Robert_Taki
ford::advanced

Imię: Robert
Model: Mondeo mk4 Saloon
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Jak jeździć z DPF? Kontrolka wypalania?

Cytat:
Napisał juri2069 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A do Ciebie bo nie wiem w sumie za bardzo o co Ci konkretnie chodzi w tych kilku pytanio twierdzeniach Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A ciągle mnie cytujesz a ja się aż tak nie znam i nie tworzę żadnych fachowych teorii Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Może dlatego nie mam żadnych problemów z DPF i wzrastającym poziomem oleju.

Bump:
Cytat:
Napisał juri2069 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A do Ciebie bo nie wiem w sumie za bardzo o co Ci konkretnie chodzi w tych kilku pytanio twierdzeniach Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A ciągle mnie cytujesz a ja się aż tak nie znam i nie tworzę żadnych fachowych teorii Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Po sprawdzeniu nie widze , abym ciebie ciągle cytował.

Bump: Wyrazam swoją opinię i nie mam zamiaru kogos dyskredytować.to co piszę jest tylko i wyłącznie moim zdaniem.
Robert_Taki jest offline   Odpowiedź z Cytatem