Temat: [Focus 2014-2018] jaki uchwyt do telefonu?
View Single Post
Stary 21-10-2015, 19:35   #11
MaXyM
ford::expert

Imię: Michał
Model: Mondeo MK5 FL Vignale
Silnik: 2.0EcoBlue
Rocznik: 2020
Domyślnie Odp: jaki uchwyt do telefonu?

Cytat:
Napisał arturek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Witam

Nie do końca mogę się z kolegą zgodzić
Akurat to nie jest kwestia zgadzania sie. Po prostu nie uzywasz navi podczas jazdy. Ja, podobnie jak wielu inni, uzywam. Poczawszy od normalnych nawi, w ktorych w razie czego trzeba wyznaczyc alternatywna trase a konczywszy na spolecznosciowych aplikacjach jak waze, do ktorych wprowadza sie w trakcie jazdy dane jak miejsca policyjnych kontroli, niebezpieczenstwa, korki.

A nawet jesli by to mialo byc sporadyczne, to nie chcialoby mi sie sciagac telefonu. I to lewa reka, aby za moment przelozyc ja do prawej reki. Dodatkowo w wiekszosci przypadkow bedzie potrzeba odlaczyc kabel zasilajacy.

Oczywiscie jesli uzywasz navi "statycznie", wprowadzajac dane przed odjazdem i nie masz potrzeby siegac do niej w trakcie jazdy, to lewy slupek moze byc dobra opcja.