View Single Post
Stary 23-10-2015, 08:53   #212
bomar
ford::beginner

Model: S-MAX
Silnik: TDCI
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Najlepsze i najgorsze serwisy Ford (ASO)opinie.

Mogę powtórzyć tylko to co napisałem wcześniej, że firmę/serwis tworzą ludzie którzy w niej pracują. Niestety musiałeś trafić na nie właściwego człowieka. Jak sam wiesz przyjęcie samochodu to jedno a faktyczny serwis to drugie. Właśnie cała sprawa z serwisami polega na tym aby kontakt nie tylko był miły ale przede wszystkim aby obsługa od początku do końca była prowadzona przez osobę która jest merytoryczna i umiała skierować auto do właściwego mechanika (jednocześnie interesując się jak wygląda proces naprawy).
Proponuję pojedź jeszcze raz na Al. Krakowską i przedstaw swoje zarzuty związane z geometrią Panu Tarankowi a jestem przekonany, że wyjedziesz z serwisu zadowolony nie tylko z kontaktuGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Ludzie to jedno, jednak jakosc uslug to drugie.
Ja z kontaktu jestem bardzo zadowolony, natomiast po ustawianiu geometrii wiecej na geometrie na pewno tam nie pojade. Krotko mowiac, probowano mnie oszukac, ze geometria jest ustawiona, a kierownica byla przekrecona bardziej niz na poczatku (wyglada na to, ze przekrecili tylko na drazkach kierowniczych i liczyli, ze bedzie ok, tylko przekrecili w zla strone). Gdyby przekrecili w dobra strone, moze nawet by to nie wyszlo. Dostalem pomiar geometrii z data z 2013 roku (geometria robiona w 2015). Oczywiscie niby nic dziwnego, moze daty nie ustawili w komputerze, ale wszystkie wyniki byly zupelnie inne niz te, ktore dostalem kilka miesiecy wczesniej. Nie mowie o przesunieciach kilku-minutowych.
bomar jest offline   Odpowiedź z Cytatem