Cytat:
|
Sync wydaje się dość tajemniczym modułem ... zdaje się, że to przez niego nie można odblokować nawigacji? Może tam siedzi gdzieś zapisana konfiguracja samochodu?
|
Wracając do tematu dołożenia tempomatu. Zapytałem o tą możliwość ponieważ po prawie 4 miesięcznym oczekiwaniu na auto dealer zakomunikował, że w moim aucie zapomniano zamontować tempomat. Dla mnie tempomat jest równie ważny jak koła i hamulce dlatego zdecydowaliśmy, że auta nie odbierzemy jeśli nie będzie zgodne z zamawianą konfiguracją.
Zadając to pytanie, chciałem jak najszybciej się dowiedzieć, czy dołożenie jest realne. Czytając ten wątek zauważyłem, że poziom wiedzy forumowiczów jest znacznie wyższy niż ludzi w ASO.
Nie mniej jednak mój dealer (bemo) jest jednak dość mocno zmotywowany, żeby auto jednak dostarczyć i walczy z fordem, żeby dostarczyli stosowny soft. Dostałem informację, że w ciągu dwóch tygodni powinni odpowiedzieć, czy się da to ogarnąć. Przyciski są już zamówione teraz "tylko" kwestia aktywacji. Dam znać, czy im się to uda zrobić. Jak się uda to będzie wiadomo, czy to jest możliwe.
Tak czy siak jak ford polegnie to mam zamówione nowe auto.