srs - kupiłem ją razem z dechą na jednym z największych szrotów w lubelskim - w Garbowie pod Lublinem u Kolibskiego. Jesteś w 100% pewny, że to poducha z angola? Jeśli tak to jutro tam jadę i zrobię im awanturę. Miałem takie podejrzenie, bo te zaczepy mi nie pasowały jak porównywałem swoją poduche z tymi z allegro.
Będę Ci jeszcze bardziej wdzięczny jeśli powiedziałbyś mi jakie numery na poduchach to wersja EU, żebym dobrą wziął i żeby nie było znowu niespodzianki. Jestem w tym temacie trochę zielony, auto mi składał mechanik, bo byłem za granicą. Jeśli podepnę właściwą poduchę nie będę musiał nic ustawiać w kompie?
Sory za pytanie, wiem, że może niewłaściwe miejsce, ale nie mogę w tym momencie znaleźć odpowiedzi-co zrobić, żeby forum wyświetlało mi się normalnie po polsku i z polskimi znakami?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wieelkie dzięki za pomoc z góry, jestem sam z tym tematem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.