Cytat:
|
To jest bida straszna ten moduł. Najbiedniejsze co może być. MONO, stałe kody parowania i poza tym, że z tego zadzwonisz, to żadnych innych korzyści nie będzie.
Odnośnie Twojego poprzedniego pytania - Twoje radio powinno już obsługiwać moduły ze zmiennymi kodami parowania, także możesz spokojnie kupić moduł 8M5T-*112*, który da Ci USB i przy odpowiednio nowej wersji softu (którą jakby nie była wystarczająco świeża da się też uaktualnić) pozwoli cieszyć się streamingiem po BT - profil A2DP.
Także zapomnij, że widziałeś tamten moduł. Szkoda kasy.
|
Czesc Wrzoch odkopie starego posta ale moze faktycznie masz racje ze moj modul obsluzy usb. Przeszukalem rozne obco jezyczne fora i tez zdania sa podzielone. Od Twojego posta sledzilem aukcje na allegro modulow z usb poniewaz nie sa one tanie a moje radio ma 50 % szans oblsugi usb to szukalem taniego modulu. Udalo mi sie kupic w dobrej cenie 150 pln z Ford Galaxy Nokia 8M5T-19C112-BK wraz z kablem i gniazdem USB z 2008 r. Ten modl chyba ma jezyk niemiecki ??
Wiazke lenicha juz mam. zostaje mi tylko dokupic mikrofon.
Znalazłem ciekawy filmik
https://www.youtube.com/watch?v=l-PMTvxIB48 gdzie widac ze gosc w radiu ma soft 05-03-03 i wszystko dziala jak nalezy. U mnie jest 05-03-02 niby niewielka rozniaca ale moze nie zadzialac.
Jak wszystko podepne w najblizszym czasie to dam znac jaki byl efekt.
PS.
Moze ktos ma w dobrej cene odsprzedac mikrofon?