Cytat:
|
Ja Ci polecam Pawła (HPL) tak jak napisał nie dość ze trzy stówki taniej to jeszcze masz pewność ze autko będzie dobrze potraktowane, wiem co piszę bo już 8 lat u Niego się stołuję.
|
Znalazłem jeszcze taniej i u dobrego mechanika (opinie i tu i tam ... )
Foczka trafiła do
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
Aktualizacja 30-10-2015
Odebrane auto od
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
+ 100% wykonanych prac zakończonych sukcesem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
+ prace wykonane z należytą starannością ( auto oddane czyściutkie, i pachnące ... poważnie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. zawieszka z zapachem miły gadget )
+ w międzyczasie 3 telefony, informacje o dodatkowych częściach czy akceptuję itp ... na bieżąco informacja o kosztach
+ prosiłem o sprawdzenie auta gdyż jest u mnie od 2 tyg... następnego dnia miałem
pełną informację co i jak z moją foczką
+ faktura + dokładna rozpiska użytych części i materiałów
+ do wglądu wszystkie stare/zużyte cześci
- dojazd tylko 1 autobusem z DW.Zachodniego
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Koszty - miłe informacje, mimo że zostawiłem ponad 2,5 k zł to :
rozrząd kompletny góra i dół (kaseta) ze wszystkimi uszczelkami, uszczelniaczami, napinaczem itp ......... 1950 zł
hamulce tył, tarcze + klocki + wymiana ......ok 400 zł
wymiana pł.hamulcowego + odpowietrzenie ukł. + spr. układu .....80zł
Dodam jeszcze że skrupulatnie przejrzałem wykonane prace i nie mam żądnych uwag, wszystko czyste, ułożone, pospinane .. dokładnie tak jak by się samemu dla siebie robiło. Zgrzeszyłbym nie wspominając o Pani "recepcjonistce" która przyjęła i oddała auto oraz na bieżąco informowała mnie o stanie prac
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i co miłe zna się na wykonywanej pracy ... dobrze nawet bardzo dobrze