View Single Post
Stary 28-10-2015, 18:47   #433
GregReg
ford::amateur

Imię: Grzegorz
Model: Focus
Silnik: 1.8 tdci
Rocznik: 2010
Domyślnie Odp: Re: Dobre (nie ASO) warsztaty w Warszawie. Kompendium wiedzy!!!

Cytat:
Napisał jarowo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja Ci polecam Pawła (HPL) tak jak napisał nie dość ze trzy stówki taniej to jeszcze masz pewność ze autko będzie dobrze potraktowane, wiem co piszę bo już 8 lat u Niego się stołuję.
Znalazłem jeszcze taniej i u dobrego mechanika (opinie i tu i tam ... )
Foczka trafiła do [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]

Aktualizacja 30-10-2015
Odebrane auto od [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
+ 100% wykonanych prac zakończonych sukcesem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
+ prace wykonane z należytą starannością ( auto oddane czyściutkie, i pachnące ... poważnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. zawieszka z zapachem miły gadget )
+ w międzyczasie 3 telefony, informacje o dodatkowych częściach czy akceptuję itp ... na bieżąco informacja o kosztach
+ prosiłem o sprawdzenie auta gdyż jest u mnie od 2 tyg... następnego dnia miałem pełną informację co i jak z moją foczką
+ faktura + dokładna rozpiska użytych części i materiałów
+ do wglądu wszystkie stare/zużyte cześci
- dojazd tylko 1 autobusem z DW.Zachodniego Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Koszty - miłe informacje, mimo że zostawiłem ponad 2,5 k zł to :
rozrząd kompletny góra i dół (kaseta) ze wszystkimi uszczelkami, uszczelniaczami, napinaczem itp ......... 1950 zł
hamulce tył, tarcze + klocki + wymiana ......ok 400 zł
wymiana pł.hamulcowego + odpowietrzenie ukł. + spr. układu .....80zł

Dodam jeszcze że skrupulatnie przejrzałem wykonane prace i nie mam żądnych uwag, wszystko czyste, ułożone, pospinane .. dokładnie tak jak by się samemu dla siebie robiło. Zgrzeszyłbym nie wspominając o Pani "recepcjonistce" która przyjęła i oddała auto oraz na bieżąco informowała mnie o stanie prac Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i co miłe zna się na wykonywanej pracy ... dobrze nawet bardzo dobrze

Ostatnio edytowane przez GregReg ; 30-10-2015 o 19:20
GregReg jest offline   Odpowiedź z Cytatem