View Single Post
Stary 29-10-2015, 00:29   #8
guaro
ford::beginner

Model: Focus
Silnik: 1,5 EcoBoost 150KM
Rocznik: 2018
Domyślnie

Cytat:
Napisał weuek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Niekoniecznie, nie wyznaję wiary "jak sra na forda, to kocha vw" (i odwrotnie). Prymitywna to wiara. Przecież kolega wyżej stwierdził, że wszystkie niefordy to wanny.
Opisałem subiektywne odczucia na temat konkretnego segmentu aut z doprecyzowaniem wersji nadwozia. Udało mi się przy każdej jeździe próbnej mieć na pokładzie komplet pasażerów (rodzina pomogła Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.), a przejażdżki z racji miejsca gdzie mieszkam i lokalizacji dealerów odbywały się głównie na autostradzie. Miałem okazję przejechać się:
- Golfem, który jest bardzo poprawny, ale mdłe
- Megane, któremu moim zdaniem czegoś w kwestii sztywności i kontroli prowadzenia brakuje
- Ceed, niby wszystko ok, ale czasami elektryczne wspomaganie jakby chciało przedobrzyc i nie wiesz czy rzeczywiście auto zacznie zaraz myszkowac czy to tylko takie uczucie, więc ściągasz nogę z gazu
- Octavia, to już dla mnie zagadka, wygląda jakby dostała zawieszenie z Golfa VI, ale gabarytowo jest przecież od niego wieksza, ciężko trochę się znaleźć w tym, no i te fotele... czy tylko ja mam z nimi problem?
- 308, komfort jazdy ma jakieś swoje granice, to nie limuzyna tylko kompakt w końcu, tak zestrojona 508 to przyjemność, od auta użytkowego oczekuję jednak jakieś zwartości w tym temacie
itd.

Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
guaro jest offline   Odpowiedź z Cytatem