Odp: Przesiadka po MK2FL na ??? czyli fan Focusa nie wie co dalej
edmun, skoro tak lubisz takiego biednego fokusa, to inny, bogatszy tylko utwierdzi twoją entuzjastyczną ocenę tego pojazdu.
Pisząc o lampce miałem na myśli właśnie taką z titanium, z tymi zbędnymi diodami.
Mk2 fl czy zwykły czy st/rs, to przecież budę ma taką samą (poza większymi zderzakami i dziurami w masce), więc wszelkie bolączki zwykłego też posiada.
Odcień żarówek robi się różowy jak się czerwona farba wypala/odpada. A te światła nie mają świecić na różowo. A korzystasz z mijania/pozycyjnych w dzień czy normalnie?
A z tym 6000CD to przysięgam że dla mnie była sytuacja niemal szokująca. Nie mogłem pojąć, że auto dobrze wyposażone w cenie około 80 tysięcy w salonie może mieć tak dziadowskie radio, które generuje dźwięk o wiele gorszy niż jakikolwiek używany (na przykład) pioneer za 50 zł z allegro. To mi się nie mieściło w głowie. Ale wiem, że ludziska się na tym dramatycznie nie znają bo i w moim fokusie bas był podbity na maksa przy zakupie, tak samo jak w ojca corsie. Gdy jakoś tak stwierdziłem, że radio i tak wymienię, to żona sprzedającego powiedziała: "Dlaczego? Ale ten bas!" Czyli ludziskom się podoba jak dudni - im bardziej, tym lepiej.
Owalne 6000CD to żart z klienta - to mogłoby być instalowane przynajmniej dekadę wcześniej, a nie w 2007/8 roku. I to tylko w wersji najuboższej pojazdu. W obecnym sony mp3 (które jest zaledwie przyzwoite), mam regulację basu ustawioną na "0".
A na mk3 się nie znam i się nie interesuję. Nie jest potencjalnym kandydatem na następny mój pojazd.
Przy okazji: i hatchback i kombi to jest pięciodrzwiowa wersja.
Ostatnio edytowane przez weuek ; 29-10-2015 o 11:14
|