View Single Post
Stary 29-10-2015, 11:16   #14
zombie6
ford::professional

Model: Focus III
Silnik: 1.6 Ecoboost 182 KM
Rocznik: 2012
Domyślnie Odp: Przesiadka po MK2FL na ??? czyli fan Focusa nie wie co dalej

Już widzę, że o gustach się nie dyskutuje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. 6000 CD w mk2 to jedno z lepszych fabrycznym audio w klasie nie premium jakie znam, ale ok jak jest bas to dudni, jak go nie ma to nie dudni Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. To nie jest hi-end, ale naprawdę przyzwoita jakość fabrycznych instalacji na podstawie porównania z wieloma i mówię to jako były (wyleczony z choroby) audiofil Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump:
Cytat:
Napisał edmun Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Radio? Ja nie narzekam, czego można oczekiwać po aucie z 2008-ego roku z wbudowanym radiem? Wręcz zdziwiony jestem jaka jest jakość podstawowych zestawów audio w nowszych autach (jak np. VW Polo, gdzie miałem ochotę po prostu słuchać szumu opon niż radia, nie mówiąc o dziwnie słabym radiu DAB w BMW 5 M-pakiet z 2011 roku). Podejrzewam że to też kwestia gustu. Osobiście jeździłem chyba 12-toma różnymi autami w przeciągu ostatniego roku. Porównując swoje 6000CD i 6 głośników - to nie mam zażaleń. Może też przyzwyczajenie.
Zdecydowanie się pod tym podpisuję Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez zombie6 ; 29-10-2015 o 11:19
zombie6 jest offline   Odpowiedź z Cytatem