View Single Post
Stary 29-10-2015, 11:27   #16
weuek
Zablokowany

Model: nie ford, rzecz jasna
Silnik: spalinowy
Rocznik: 2023
Domyślnie Odp: Przesiadka po MK2FL na ??? czyli fan Focusa nie wie co dalej

Cytat:
Napisał edmun Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

O lampce, no właśnie mam zwykłą, może dlatego świecą mi się wszystkie żarówki jak otwieram dzrzwi
Może dlatego, że te wszystkie to jest konkretnie jedna (a nie 3)? :-) Z tyłu w każdej wersji jest jedna (chyba że ktoś tam przednią lampkę włożył)

W kwestii radia to teraz widzę, że opinia o marnej jakości dźwięku z fabrycznych zestawów jednak jest uzasadniona. Pewnie byle blaupunkt czy sony, ale uniwersalny, zagra lepiej niż ten na zamówienie producenta pojazdu. I smutny w tym jest fakt, że coraz trudniej takie uniwersalne radia wpasować w deskę, a już w wielu pojazdach jest to niemożliwe (vide nowe fordy).

Poprzednio miałem dwa radia sony i dwa pioneer i wszystkie cztery grały zdecydowanie lepiej niż 6000CD (najszybciej zmieniłem w aucie właśnie to) i też lepiej niż obecne sony mp3. Głośniki w tylnych drzwiach wyciszyłem całkiem (tzn. wyłączyłem), bo moim zdaniem jeszcze tą ogólną jakość obniżają (mam tam wersję bez tzw. gwizdków).

O prowadzeniu fokusa złego słowa nie powiem - jest wzorowe. Narzekam wyłącznie na budę, no i od niedawna jeszcze na ostatnią montowaną wersję 1.8 tdci (ta z mokrym włoskim paskiem).

Ostatnio edytowane przez weuek ; 29-10-2015 o 11:55
weuek jest offline   Odpowiedź z Cytatem