Temat: [Mondeo 2000-2007] 2.0 tdci 130km - dymi na niebieski z rana
View Single Post
Stary 29-10-2015, 12:31   #1
dooomino11
ford::amateur

Model: mondeo
Silnik: 2.0
Rocznik: 2003
Domyślnie 2.0 tdci 130km - dymi na niebieski z rana

Witam byłem oglądać forda mondeo z 2003 roku za 9200 zł, cena zdawała się ok do tego właściciel twierdził ze pompa z wtryskami została zregenerowana normalnie super autko Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dostałem fakture z naprawy niby wszystko na niej było, za komplet regeneracji było zapłacone 1200zł ale czy to na pewno było z tego auta?
aktualny właściciel kupił auto w komisie gdzie wystawiła je jakaś prywatna osoba w maju, auta nie przerejestrował twierdzi, że ma długi i mógł na tym siąść komornik nie wnikałem już w to ogólnie dziadek wyglądał na gościa który nie ma zamiaru wcisnąć badziewia bo się na tym nie zna ale do rzeczy wczoraj na ciepłym silniku autko elegancko chodziło, przyśpieszenie, sprzegło wszystko zdawało się ok ale wstrzymałem się z zakupem żeby zobaczyć jak autko pali na zimnym silniku i tu pojawił się problem po odpaleniu auta dzisiaj rano(jakieś 5stopni było na zewnątrz) auto dymiło przez dobre 4-5 minut na niebiesko, było czuć ropę, ponownie jazda próbna podczas wyjazdu trochę dymu i tyle auto przestało dymić.
Kolega podłączył je pod komputer błędów brak. Ktoś ma jakiś pomysł co może być powodem? A może dać sobie spokój z takim autem z ceny koleś by pewnie zszedł teraz do 8 tysiecy dlatego piszę tutaj do osób które się znają - brać i dołożyć np 1500zł czy szukać czegoś lepszego? Nie wiem jakie ceny to norma dla tych aut bo szukam je od niedawna dodam ze autko jest w sedanie i drugi minus to malowana maska i nadkole.

Ostatnio edytowane przez dooomino11 ; 29-10-2015 o 15:28
dooomino11 jest offline   Odpowiedź z Cytatem