Tak też myślałem jestem młodocianym kierowcą także dopiero się w to wszystko zagłębiam, aktualnie mam jakieś 9 tyś wybrałem mondeo z tego względu, że w tej kasie wyposażenie auta jest rewelacyjne i autko wizualnie prezentuje się bardzo fajnie do tego nieźle jedzie. Dużo czytałem o tych silnikach diesla i powiem tak gdybym kupił takiego mondeo za 8-9 tysięcy to za jakiś miesiąc miałbym te 2 tysiący żeby w razie w do niego dołożyć.. Zapomniałem napisać ile jeżdżę hmm mialem skode od czerwca do pazdziernika to zrobilem nią 8 tysiecy także coś jeżdżę do tego tata brałby czasami auto na dłuższe dystanse. I nie chcę auta za pół darmo wszystkie sedany jakie znajduje kosztują od 8 do 11 tysięcy + jakieś pojedyncze egzemplarze z extra wyposażenie za 13. Co do diesla zdecydowałem się na niego bo taki silnik mi bardziej odpowiada poprzednie auto mialem w benzynie a z tego co się orientuje w fordzie tańsze są diesle od benzyny ze względu na negatywne opinie jednostki 2.0
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.