Witam.
Odgrzewam trochę "kotleta" pewnie ale chciałbym się zapytać Was czy macie doświadczenia z instalacjami LPG i gdzie polecacie dobry zakład w którym można wyjechać zadowolonym z instalacji i serwisu.\
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
To już jest moje 5 auto na gaz i proszę nie pisać, że gaz psuje auto a i że jak kogoś stać na takie, a nie inne auto to stać go na paliwo
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
To jest według mnie totalna bzdura bo jeżdżę każdym autem 3 lata i zawsze oszczędzam połowę tego co wydałbym na benzynę...a to nabijanie pieniędzy państwu i wielkim spółkom dylatującym nam warunki.
Ja im hajsu nie zamierzam nabijać
Z własnego doświadczenia znam kilka warsztatów montujących LPG ale w 99% nie poradzili sobie z instalacjami bardziej "wymagającymi"