Mówiłem/pisałem "nie śmiać się "!!!
Dałem czadu, ale się opłacało. Zaraz pod tym w nadwoziu masz nadkole, które się za bardzo wygłuszyć nie da, w porównaniu do przodu. Każda możliwość wyciszenia/wygłuszenia dochodzącego hałasu z drogi prowadzi do komfortowej jazdy takim samochodem.
A mam naprawdę porównanie, gdzie nie mam wygłuszonego focusa z tyłu, brak uszczelek w tylnych drzwiach. I tu napiszę. Ostatnio dość często zasuwałem A4 do Krakowa z psinką do zwierzęcego okulisty. Ze względu na chorobę lokomocyjną mojego psa, żonka razem z nim podróżowała na tylnym siedzeniu. I co.....jakakolwiek chęć porozmawiania z żonką kończyła się krzykiem, bo nie wiedziała co mówię, a mówiełem akurat do psa
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
Sama stwierdziła,że jak jedziemy Mondkiem, to jakość i komfort jazdy pod względem kultury rozmowy czy słuchania radia jest o 200% gorszy w Foce. Mondek przy prędkości 160km/h i wyjącym silniku, możemy naprawdę spokojnie rozmawiać między sobą i między osobami siedzącymi z tyłu samochodu. A ja ze względu na wiek lubie cisze w samochodzie, dlatego .........będę tłumił każdy hałas jaki mi będzie przeszkadzał.
Tą foke też wycisze, ale na wiosne
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Polecam każdemu kto lubi komfort jazdy i idealną cisze w samochodzie - delektując się muzyką.
Kto wozi teściową radzę się wstrzymać z wygłuszaniem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.